Telefonos nap

Mindannyiunk élete megér egy telefonhívást!

A lelki elsősegély telefonszolgálatok és a 112 segélyhívó között létrejövő együttműködési megállapodás következő eseménye Hegyiné Mráz Erika szakpszichológus és Dr. Balázs Zsolt r. ezredes előadása a két szolgálat működéséről az 1997 óta immár hagyományosan megrendezésre kerülő „Telefonos Napon”.

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége által szervezett 2018.évi „Telefonos Nap” rendezvényeinek Pápa ad otthont melynek címe „Segítő kapcsolat a telefonnál”.

A program során bemutatásra kerülnek a lelki elsősegély telefonszolgálatok és a 112-es segélyhívószám tevékenysége közötti hasonlóságok és különbözőségek. A két szervezet egyik alapvető közös célja a krízishelyzetek kezelése és az öngyilkosság megelőzése.

A 116-123-as lelki elsősegély vonalon a nehéz élethelyzetekben, krízisben, meghallgatják a hívó problémáit és közösen keresik a lehetséges megoldásokat, a 112-es vonalra érkező segélyhívások esetén konkrét intézkedésre kerülhet sor.

A mozgás lelki egészségmegőrző szerepe bizonyított, így a Telefonos Nap előadásai mellett kísérő rendezvényként futóversenyre és gyalogló versenyre is sor kerül.

A részletes meghívó honlapunkon megtalálható (www.sos116-123.hu)

Tel: Dudás Erika +3630-488-2159, Hegyiné Mráz Erika +3620-5930331

Telefonos nap
Telefonos nap
Telefonos nap
Telefonos nap
Telefonos nap
Telefonos nap
Telefonos nap
Telefonos nap

Címkék