1 - 10 / 39 megjelenítése
A második mérföldkő utolsó programjának résztvevőit, a székesfehérvári tréningalkalomról szintén megkértük, hogy visszajelzéseikkel segítsék további munkánkat. Ezekből válogattunk:

A második napon a kommunikációval kapcsolatban mindenki foglalkozott a saját stílusának csiszolásával, de alapvetően az asszertivitás erősítésére törekedtünk.

A Székesfehérváron megrendezett készségfejlesztő, érzékenyítő tréning hasonló struktúrájú képzés volt, mint az augusztusi debreceni program.  A tréningen mentálhigiénés szakemberek valamint telefonos munkában jártas személyek vettek részt Magyaror

A győri tanulmányút résztvevőitől is kértünk visszajelzést, ők így számoltak be a programon tapasztaltakról:

1. Mi volt a legfontosabb ismeret számodra?

Az első nap tehát a krízisellátás hazai helyzetéről illetve annak telefonos vonatkozásairól szólt az eszmecsere. Az alapozást követően a második naptól már célirányosabban a telefon mellett jól kezelhető eseteket vitattuk meg.

A második mérföldkő első tanulmányútjára Győrben került sor. A programon mentálhigiénés szakemberek valamint telefonos munkában jártas személyek vettek részt, Magyarországról és határon túlról is.

Az idei év utolsó workshopján, Szombathelyen is megkérdeztük a résztvevőket a tapasztalataikról, akik így válaszoltak:

1. A legfontosabb ismeretekről:

Az idei év utolsó, 6. workshopjára Szombathelyen került sor. Hasonlóan a két, ezt megelőző alkalomhoz, Szombathelyen is az EmPoWEring modell két jelentős területével: az érzelmek szerepével illetve az aktív, éber figyelemmel foglalkoztunk.

Akárcsak Miskolcon, a szolnoki workshopunkon is az EmPoWEring modell bizonyos elemeinek megismerése és azok gyakorlatba ültetése volt a központi téma.