Partnereink

Támogatóink

Hazai partnereink:

Kárpát-medencei partner szolgálatok:

 • IFOTES
 • Erdélyi Telefonos Lelkisegély Szolgálat
 • A Kárpátaljai Lelki Elsősegély Telefonszolgálat 2016. június 21-én kezdte meg működését. A magyar nyelven éjjel-nappal hívható telefonszámokon képzett önkéntesekkel beszélhet a bajbajutott. A Kárpátalján még egyedülálló program több helyi mentálhigiénés segítő és a Magyar lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének, illetve azon elkötelezett vezetőknek és tagoknak köszönhetően indult, akik fontosnak látták a segítségnyújtás ezen új formájának kiépítését Kárpátalján.
  Az első ügyelői csapat 2015-ben kezdte meg a tanulmányait, majd 2016-tól ők látják el a szolgálatot. 2017-ben újabb ügyelőket képzett a LESZ és a helyi Mentálhigiénés Műhely. Az ügyelőkből álló közösség alkalmas terjesztője a mentálhigiénés kultúrának, a lelki egészségvédelemnek. Ismeretterjesztő előadások szervezése által a szélesebb közönség is megismerkedhet a prevenció és az egészség-promóció fontos lépéseivel.
  Kárpátalján a Kezünkben a Jövő Alapítvány égisze alatt működik a program, de több szervezetnek is hálásak vagyunk a megalakulásunkért: Szent Márton Egyházmegyei Karitász (Munkács), Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány (Budapest), Kárpátalja Hitéletéért Alapítvány (Budapest), Nemzetstratégiai Kutatóintézet (Budapest)
  Kárpátaljai Lelki Elsősegély Telefonszolgálat

 • Felvidéki Lelki Elsősegély Telefonszolgálat
  Felvidéki Lelki Elsősegély Telefonszolgálat