„Telefonos Nap” - Meghívó

„Telefonos Nap” - Meghívó

„Van segítség a bajban!”

Magyarországon a lelki elsősegély telefonszolgálatok a nap 24 órájában várják a 116-123-as, ingyenesen hívható telefonszámon a különböző problémák, konfliktushelyzetek, nehéz életesemények, pszichés terhelések kapcsán, valamint a krízishelyzetekben telefonáló hívókat.

Az 1997 óta minden év májusában megrendezésre kerülő ”Telefonos Nap” célja az önkénteseink szakmai továbbképzésén túl, felhívni a figyelmet arra, hogy „Beszélgessünk egymással – hiszen mindannyiunk élete megér egy telefonhívást!”

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ) által szervezett 2019. évi „Telefonos Nap” rendezvényeinek idén május 17-én Rákóczifalva ad otthont. A szakmai találkozó címe: „Improvizáció problémákra”.
A program során olyan problémakörökben kerül sor önkénteseink továbbképzésére, szakmai tapasztalatainak kicserélésére, melyek nap mint nap előfordulnak a segélyhívások során:

  • Gyász, veszteségek
  • Párkapcsolati problémák
  • Szenvedélybetegségek

A témák rendhagyó módon, improvizációs technikákkal, saját élmény alapján kerülnek feldolgozásra.
A részletes meghívó a csatolt képen látható.
Tel: Dudás Erika +36 30 4882159

A LESZ továbbra is várja azokat a segítő szakma iránt elhivatottságot érző embereket, akik speciális szakmai képzést követően vehetnek részt az önkéntes segítő, életmentő munkában.

„Telefonos Nap” - Meghívó

Címkék