A telefonos segítés jó ügyéért

Boros Csaba a Republic együttes frontembere a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének (LESZ) jószolgálati nagykövete!

Boros Csaba a Republic együttes frontembere a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének (LESZ) jószolgálati nagykövete! A szövetség a Mosonmagyaróváron tartott regionális szakmai konferencia keretében hivatalosan is felkérte Boros Csabát a nagyköveti feladatok ellátására, megköszönve, hogy a telefonos segítés jó ügye mellé állt.

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének elnöksége és önkéntesei körében került sor a Mosonmagyaróváron tartott regionális szakmai konferencia keretében a szövetség jószolgálati nagykövetének köszöntésére. Boros Csaba nyitottságával, pozitív személyiségével, értékrendszerével, az életútján tapasztalt hozzáállásával, motivációival a telefonos segítés jó ügyét is szolgálja majd a jövőben. A szakmai rendezvény keretében sor került az "Élni jó" életérzés és az önkéntes munka során gyakran tapasztalt depresszió okozta hívói nehézségek párhuzamba állítására, melynek során a Republic dalok gyógyító ereje és a nagykövet motivációi is előtérbe kerültek. A szövetség köszönetét fejezi ki Boros Csabának!

Címkék