Lelki Egészség Világnapja 2021

Lelki Egészség Világnapja 2021

A Lelki Egészség Világszövetsége kezdeményezésére 1992 óta minden évben október 10-e a Lelki Egészség Világnapja. A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége a  hagyományaihoz hűen 2021. évben szakmai rendezvényeket szervez ez alkalomból. A központi rendezvénynek Békéscsaba, míg a régiós szakmai találkozónak Rákóczifalva ad otthont.
Mindkét program része az Önkéntesek Magyarországi Éve tematikus, az idősek hetéhez  kapcsolódó szakmai rendezvényeinek.

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ) által szervezett 2021.évi Lelki Egészség Világnap központi rendezvényének Békéscsaba ad otthont. A szakmai konferencia programja  a koronavírus járvány, a család és az időskorúak kapcsolatát helyezi középpontba a válság, az egyéni és családi múlt és a szuggesztív kommunikáció oldaláról vizsgálva. A program keretében a résztvevők megosztják a hívástartalmakhoz köthető tapasztalataikat is.
A Rákóczifalván megrendezésre kerülő regionális szakmai találkozón „Hogyan  értsük meg egymást?” címmel a generációk közötti különbségeket összegzik a résztvevők és „Lélektől lélekig” címmel fotókiállítás megnyitójára is sor kerül.

Csatolt képekre kattintva nagyobb méretben olvashatja két eseményünk meghívóját.

Lelki Egészség Világnapja 2021 - Békéscsaba
Lelki Egészség Világnapja 2021 - Rákóczifalva

Címkék