MTI KÖZLEMÉNY - ORSZÁGOS TALÁLKOZÓ 2021

MTI KÖZLEMÉNY - ORSZÁGOS TALÁLKOZÓ 2021

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége Szombathelyen tartja idei országos szakmai konferenciáját „Segítés útjai” címmel, az idén 35 éves születésnapját ünneplő helyi stáb önkénteseinek szervezésében.
A rendezvényen a LESZ és partnerszervezeteinek tapasztalatai kerülnek a középpontba, valamint bemutatásra kerül az a prevenciós kezdeményezés, amelyet a Hívásfogadó Központ, az Áldozatsegítő Központ munkatársai és a LESZ önkéntesei végeztek Szombathelyen.
 
A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége évek óta nagy figyelmet szentel a különböző társszervezetekkel történő együttműködésre, a tapasztalatok megosztására, a közös gondolkodásra.
 A LESZ 24 magyarországi és határon túli tag-és társszolgálatainak Önkéntesei az idei szakmai konferencián a magyarországi előadók mellett Erdélyből, Lengyelországból és Ausztriából érkezett szakemberek előadásait hallhatják.
A rendezvény a város lakóinak is szolgál meglepetésekkel az augusztusi hétvégén: a Szövetség és partnerei a város főterén mutatkoznak be színes szakmai és kulturális programokkal egybekötve.

Címkék