TELEFONOS NAP 2020.

TELEFONOS NAP 2020,

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége, hűen hagyományaihoz ebben az évben is szervez szakmai programot a Telefonos Nap alkalmából. A koronavírus helyzetre való tekintettel on-line formában.

Az 1997. óta minden év májusában megrendezésre kerülő ”Telefonos Nap” idei célja az önkéntesek szakmai továbbképzésén túl lehetőséget biztosítani arra, hogy a legnagyobb segélyhívó vonalak képviselői együtt gondolkodjanak „Beszélgessünk egymással” – hiszen közös érdekek vezérelnek bennünket.

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ) által szervezett 2020.évi „Telefonos Nap” rendezvényei idén május 16-án on-line formában valósulnak meg a szövetség szegedi önkénteseinek szervezésében.

A 17 tagszolgálatot és 7 magyarországi és határon túli magyar társszolgálatot tömörítő szövetség 50 éve fogadja a hívásokat. Önkéntesei továbbképzése (a 80-120 órás alapképzés mellett) kiemelt jelentőségű a szervezet életében. A hétvégi szakmai program során a koronavírus helyzettel összefüggő elméleti háttér ismertetésére, a hívástapasztalatok összegzésére, valamint a szövetség szervezeti stratégiáinak ismertetésére kerül sor.

A szakmai rendezvény keretében a LESZ kerekasztal-beszélgetésre hívta a legnagyobb Magyarországon működő segélyhívó vonalak képviselőit, ahol a közös gondolkodás, tapasztalatok cseréje a fő cél.

Az esemény meghívója csatolva:

TELEFONOS NAP 2020,

Címkék